Museumsformidling

Vi kan tilbyde at producere forskellige former for museumsformidling: interaktive skærme, storskærmsprojektion i kreative formater – alt fra idé til færdigt produkt.

På indholdssiden kan vi påtage os bl.a. flg. opgaver:

  • Manuskript og kreativt arbejde
  • Speak
  • Optagelser
  • Redigering
  • 3D-animation

Nexus står bag app’en Danmarks Museer
Nexus står i øvrigt også bag den danske museumsverdens store samlede app DANMARKS MUSEER. Her er 800 museer repræsenteret med navn, adresse, kørselsvejledning, foto og beskrivelse. Mange museer har desuden valgt at tegne abonnement og kan dermed udnytte app’ens fulde potentiale til at til tilbyde lydguide til deres gæster. Desuden har app’en en feature, som viser aktuelle særudstillinger i forhold til afstand til brugeren.

iPads til museumsbrug
Nexus har udviklet et framework, så brugerne ved hjælp af en iPad får en meget større museumsoplevelse. Kontakt os på 40115905 og hør nærmere.

Touchskærme til udstillingsbrug
Nexus leverer touchskærme til jeres udstillinger. Og vi leverer også gerne de programmer, der driver touchskærmene, så de kan vise videofilm, tekst og billeder. Kontakt os på tlf. 40115905.

Film til udstillingsbrug
Vi har lang erfaring med filmproduktion og kan også levere færdige film eller redigere eksisterende film til museumsbrug.

– se i øvrigt vores produktporteføjle hér